| 
 | |||||||
| Результати опитування: Ждёте ли Вы Trance'Illusion в 2009-м году? | |||
| Да! |      | 60 | 93,75% | 
| Нет. Фтопку! |      | 1 | 1,56% | 
| Безразлично. |      | 3 | 4,69% | 
| Голосували: 64. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
|  | 
|  | Параметри теми | Параметри перегляду | 
|  17.12.2008, 17:13 | #21 | 
| in search of sunrise |   Немного поражают люди, не бывшие в Одессе, и пишущие что движение не очень, атмосвера не та... Бугогуны просто   Без обид 
				__________________ ↑ Подпишусь под каждым словом! ↑ | 
|   |   | 
|  17.12.2008, 18:51 | #22 | 
| Real Trancer |    Женя рой выше я сам с Одессы) 
				__________________ LOSING RAYS | 
|   |   | 
|  17.12.2008, 18:55 | #23 | |||||||||||||||||||||||
| Trance beginner |   
 Повністю підписуюсь під цим постом  )) А тепер від себе. Туса була заліковойу йоманарот, Нікалаєфф каг гріца розірвав Баунті в мясо, чесно коли я ковбасився під Діябліка думав сцені прийде капєтс, вижила!!!  , чуваки з футболками "Odessa alkotrancer" хай заховають далеко далеко, і нипозоряться  ))))))))))))) Або хай качають ноги))). Ще раз дякую за заіпату вечірку, і позитивну атмосферу. | |||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|  17.12.2008, 18:57 | #24 | |||||||||||||||||||||||
| Real Trancer |   
 Дякую за Ржачный текст)) 
				__________________ LOSING RAYS | |||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|  17.12.2008, 19:06 | #25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Trance beginner |   
 сорі за флуд, нима за шо))) це я ще нистарафся, просто це перший форум за рік десь, на якому я зарегався, щоб почитати, і пописати, щось  . А вчора млін облом був, хоча б десь хтось написав, щоб чекати щоб аккаунт активують пізніше ніж я зарегеструюсь, а то сидів вчора, хотів хоч щось десь написати, а там усюди 
 я вже подумав, що вони дізнались, що це я їх сервак хакаю вже третю годину))) ой я це написав)))))))) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|  17.12.2008, 19:11 | #26 | |||||||||||||||||||||||
| Real Trancer |   
  ппц))))Смотри тут за флуд съедят  )))  
				__________________ LOSING RAYS | |||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|  17.12.2008, 19:40 | #27 | |||||||||||||||||||||||
| Супермодерирующий Алко-Трансер |   
 сейчас это сообщение прочтет владелец сервера...ойчтобудет  | |||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|  17.12.2008, 20:08 | #28 | |||||||||||||||||||||||
| in search of sunrise |   
 ст. 198-1 Уголовного кодекса Украины, Умышленное вмешательство в работу автоматизированных систем, повлекшее искажение или уничтожение информации либо носителей информации, или распространение программных и технических средств, предназначенных для незаконного проникновения в автоматизированные системы и способных привести к искажению либо уничтожению информации или же носителей информации, - наказывается лишением свободы на срок до двух лет или исправительными работами на тот же срок, или штрафом от ста и до двухсот минимальных размеров заработной платы. inetnum: 91.124.207.0 - 91.124.207.255 netname: UKRTELNET descr: Ukrtelecom IP access network descr: NCC#2007092897 Approved IP assignment country: ua remarks: E-mail for SPAM and abuse postmaster@ukrtel.net admin-c: ARM42-RIPE tech-c: ARM42-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: AS6849-MNT source: RIPE # Filtered Хакали не с Укртелекомовских айпишников  
				__________________ ↑ Подпишусь под каждым словом! ↑ | |||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|  17.12.2008, 20:13 | #29 | 
| Real Trancer |   Хакеры ёпт)))) 
				__________________ LOSING RAYS | 
|   |   | 
|  17.12.2008, 23:37 | #30 | 
| Trance beginner |   А когда выложат фотосесию и видео там может какое? | 
|   |   | 
|  | 
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| 
 |